DESPRE NOI

Infiintata in anul 1994, SC MEDASIMPEX SRL activeaza in domeniul comertului cu produse alimentare. Inca de la inceput ne-am propus sa oferim servicii cat mai bune in domeniul nostru de activitate si sa aducem pe piata produse alimentare de cea mai buna calitate.


Ne-am specializat pe distributie de produse congelate din pasare si peste oceanic, dar fara sa neglijam gama de marfuri generale.
Dupa 15 ani de activitate, in anul 2009, societatea noastra dispune de o baza logistica pentru distribuite formata din puncte proprii de depozitare, din care unul principal in Neamt si o flota auto compusa din camioane si autoutilitare frigorifice.


Printr-un efort sustinut, prin loialitate fata de client, preturi competitive si produse de calitate, am reusit in scurt timp sa ne impunem in topul firmelor din domeniu si sa devenim unul din principalii distribuitori pe piata produselor din pasare si peste congelat din judetele Moldovei, cat si in Brasov, Cluj, Bistrita.
Din anul 2006 importam o gama larga de produse din pasare si peste din Uniunea Europeana, Canada, Vietnam, pe care le ambalam in propria noastra sectie de ambalare.

Din anul 2009 activitatea noastra este certificate HACCP.

LIMBA ROMANAENGLISH VERSIONDEUTSCHITALIAN